·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Etapes

Metodologia


Des de fa uns anys el col·legi Santo Angel ha estat capdavanter en la implantació de les tecnologies de l'aprenentatge i la comunicació (TAC).

A totes les aules de batxillerat disposem de pissarres digitals interactives (PDI) que han suposat una millora molt important dels sistemes de treball a les classes. Una altre eina, plenament consolidada a la nostra escola, és el Servei Telemàtic de Tutoria (STT) el qual afavoreix i facilita la comunicació amb les famílies de la nostra comunitat educativa mitjançant la nostra pàgina web.

Al batxillerat combinem la classe magistral amb altres formes d'ensenyar més en línia amb els alumnes “nadius digitals” que tenim avui dia a les aules.

La utilització de pàgines web, WebQuest, blocs o wikis, constitueixen una forma habitual de treballar i d’assimilar els continguts del currículum del batxillerat.

En la mateixa línia, les exposicions orals i el treball col·laboratiu entre els estudiants constitueixen una realitat formativa dels nostres alumnes.

Combinar una classe magistral amb una sessió més vivencial al laboratori o aprendre matemàtiques amb programes informàtics, són diverses maneres d'enriquir l'aprenentatge dels nostres alumnes. Sempre mantenint el rigor i l'exigència que tradicionalment ens han acompanyat.

Aquesta noves maneres de fer han estat possible gràcies a la total implicació de la Direcció i a la permanent i constant formació del professorat, que hem afrontat amb responsabilitat i professionalitat, els reptes que suposa la preparació humana i acadèmica d'un jovent que ha de formar part d'una societat moderna i democràtica.

En aquesta línia de superació i millora, els objectius del batxillerat passen per la consolidació de les intel·ligències múltiples, del treball cooperatiu i de l’ensenyament per competències, en el procés de formació del nostre alumnat.