Ja tenim aquí la sisena Jornada solidària de l’escola! Tindrà lloc el proper dissabte 27 de maig de 10h a 15h. Durant tot el dia, s’oferirà un ampli ventall d’activitats lúdiques, esportives i culturals per a tots els públics.

Podeu consultar aqui el programa.

Els diners recaptats aniran a benefici de: FAGA (Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Gavà) ASDIVI (Associació per a la integració de persones amb discapacitat de Viladecans) Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres! Alumnes 4t ESO

 

Moltes gràcies. Recollida de joguines noves

Títol Notícia Venda de productes solidaris per a la investigació del càncer infantil.

Recollida solidària de joguines noves

7a edició de la Nit Solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu

5à Jornada Solidària Santo Angel

Dossier informatiu dia Solidari 2016

Històric events anteriors

 

Projecte "Siguem Solidaris"

Des de fa tres anys els alumnes de 4t de l'ESO estan duent a terme un projecte anomenat "Siguem Solidaris" que consisteix en conèixer i col·laborar amb una ONG o entitat de Gavà, Viladecans o Castelldefels.

Per assolir aquest objectiu els alumnes treballen en equip i realitzen tot tipus de tasques que estan pautades a través d'una webquest (http://sites.google.com/site/santoangelsiguemsolidaris) com si fossin experts o especialistes en el tema.

Durant el primer trimestre els discents coneixen i col·laboren amb una entitat sense ànim de lucre o una ONG del seu barri i /o poble. Es posen en contacte amb ells, els visiten, els coneixen i munten una activitat conjuntament per ajudar-los econòmicament o bé amb algun tipus de projecte.

Durant el segon i tercer trimestre els alumnes creen la seva propia entitat. És per això que han de ser responsables personals de la parcel·la de feina encomenada que els correspongui (RRHH, màrquetig o tresoreria). Han d'elaborar la imatge corporativa: logotip, el web o merchandasing; han de crear els estatuts i l'acta fundacional de l'entitat i per acabar, han de preparar el finançament i per això aprenen a fer un balanç i un pressupost econòmic.

L'assinatura culmina amb la Nit Solidària i Graduació de 4t. En aquesta nit tan especial els alumnes exposen els quatre millors projectes del curs davant tot l'auditori: pares, família i professors. Per a què to surti perfectament han de preparar l'acte: les presentacions, les invitacions, discurs i guió de l'acte, decidir el menú del sopar o el protocol.

 

 

 

 
 

El web del Col·legi Santo Angel utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament, per mantenir la sessió i personalitzar l'experiència de l'usuari. Veure política