Alumnes de 2n de Batxillerat aconsegueixen el 2n premi a la final nacional del Desafio Junior Empresarial.

 El grup d’alumnes de 2n de Batxillerat de Ciències Socials format per la Marina Figueras, Selena Roselló, Anna Páez , María Jiménez i Miguel Sorribes, després de classificar-se a la final de Catalunya amb una excel·lent presentació, han aconseguit el 2n premi a la final nacional del concurs Desafio Junior Empresarial impulsat per l’escola de negocis ESIC-Business Marketing School que es va celebrar a Madrid el passat dia 10 de maig.

El Desafio Junior Empresarial és una competició entre equips d’alumnes de diferents centres d’ensenyament a nivell nacional que, amb l’orientació del seu professor, simulen la realitat empresarial mitjançant un projecte de creació de la seva pròpia empresa. A l’edició d’enguany han participat més de 500 equips i 2400 alumnes de centres de tot l’Estat.

B-Green és un projecte empresarial basat en un espai amb diferents línies de negoci totes elles vinculades amb l’alimentació saludable i l’ecologisme.

Enhorabona per la feina feta i moltes felicitats!

 

Link notícia:

http://www.efeempresas.com/noticia/esic-desafio-junior-empresarial/

Link vídeo semifinal de Barcelona:

https://twitter.com/EsicBarcelona/status/861500748517048320


El web del Col·legi Santo Angel utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament, per mantenir la sessió i personalitzar l'experiència de l'usuari. Veure política