Us comuniquem que, de cara al proper curs 2017-2018, la gestió de la roba oficial de l’escola (bates, motxilles, xandalls, etc...) es durà a terme de manera interna, mitjançant una plataforma destinada a tal efecte. Mareleto i Intersport ja no oferiran aquest servei a les famílies del Col·legi  Santo Angel.

La finalitat és oferir el millor servei donant totes les facilitats als usuaris; per això, us fem cinc cèntims del futur funcionament del servei:

-        Apostarem per un disseny continuista per tal de facilitar, durant el proper curs, la convivència amb els antics models. Tot i això, s’incorporaran detalls que modernitzin les diferents peces de roba, ja que fa 5 anys que mantenim els mateixos models. A banda, s’afegiran noves peces per tal d’oferir més varietat.

-       Aprofitarem la Jornada Solidària del dissabte 27 per posar un “stand” de venda de les peces de roba en stock. El preu de les mateixes serà solidari i amb uns descomptes del 25% i el 50%.

-        La propera setmana rebreu un nou mailing amb el link del web que s’està creant per tal que tingueu tota la informació necessària.

-        Per tal de no tenir cap problema amb la qualitat del gènere, treballarem amb una de les empreses més solvents del sector tèxtil català. D’aquesta manera, ens assegurem un bon servei, de proximitat i de qualitat.


El web del Col·legi Santo Angel utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament, per mantenir la sessió i personalitzar l'experiència de l'usuari. Veure política