·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

8a Jornada Solidària de Santo Ángel

07-05-2019
Dissabte 25 de maig

 

Ja tenim aquí una nova edició del Dia Solidari de l'escola!

Tindrà lloc el dissabte 25 de maig de 10h a 14h.

Durant tot el dia s'oferiran un ampli ventall d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a tots els públics. El tret de sortida es donarà a les 10h amb una xocolatada gratuïta.

A continuació i al llarg de tot el dia, el pati de l'escola acollirà nombrosos tallers adreçats a nens, joves i adults: henna, màgia, experiments científics, pintura, i maquillatge infantil, bàsquet 3X3, mini tennis infantil, rifa solidària, zumba, exhibició de ball i esportiva, etc.

 

Els diners recaptats aniran a benefici de:

  • NASCO  Feeding Minds (ONG dedicada a crear una xarxa d'aules d' informàtica a escoles rurals de Ghana)

  • ASDIVI (Associació per a la integració de persones amb discapacitat de Viladecans)

Des de fa set anys i en el marc de l'assignatura de Cultura i Valors Ètics, els alumnes de 4t d'ESO de l'escola porten a terme un projecte anomenat Siguem Solidaris. Dins aquesta matèria els joves han de conèixer i fer el Servei Comunitari a una entitat sense ànim de lucre o una ONG del seu entorn. Amb aquest motiu els alumnes de 4t ESO han organitzant el "Dia Solidari” per tal de col·laborar econòmicament amb les entitats que els han obert les seves portes desinteressadament.

El principal objectiu d'aquest projecte és fer alumnes més solidaris i compromesos amb el món que els envolta. En aquest sentit, la matèria treballa els valors de la solidaritat, la responsabilitat, la convivència, la justícia social o la igualtat, entre d'altres. És per això que els alumnes han estat els encarregat d'organitzar i coordinar totes les activitats i són ells els màxims responsables del bon funcionament dels tallers i els estands i del Dia Solidari.

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres!

Alumnes 4t ESO

 


Xarxes socials: