·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Ciudad Dividida

03-04-2019
Novel·la escrita per un pare de l'escola

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió i alegria compartir amb vosaltres la publicació d’una novel·la policíaca i de misteri que ha escrit un pare de l’escola. Hem tingut l’oportunitat de llegir-la i des del primer moment ens va atrapar la seva història, que "transcorre a finals del mes abril de 1937, en una Barcelona allunyada del front de guerra, i on l'inspector Ramon Valdivia i l'agent Joan Alegret intenten donar caça a un assassí de dones, mentre la ciutat, assetjada per barricades, es debat en una lluita pel poder entre les diferents faccions d'una república amenaçada de mort per l'avanç de les forces franquistes.

Valdivia i Alegret recorreran els seus foscos carrers on res és el que sembla i on els polítics, estraperlistes, militars, espies, brigadistes, policies corruptes i proxenetes campen al seu aire. La resolució del cas, amb clares connotacions religioses, farà reflexionar els protagonistes sobre la tènue línia que separa el bé del mal, la innocència de la culpabilitat, la vida de la mort."

El dissabte 13 d’abril a les 12h es farà la presentació de la novel·la al Club de Tenis Andrés Gimeno (Av. Castelldefels,58-62. Castelldefels. Barcelona). A més, el proper 23 d’abril, dia de Sant Jordi, tindrem exemplars a la venda aquí a l’escola perquè pugueu comprar un exemplar i gaudir amb aquest fantàstic llibre.

Dpt. Comunicació


Xarxes socials: