·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Fruita a les escoles

12-01-2018
Menjar sa és viure millor

Us informem que la nostra sol·licitud d’adscripció al programa “Fruita a les escoles”, que finança el Departament d’Agricultura, ha estat acceptada.

El programa s’ha iniciat aquesta setmana, i ens comuniquen que s’ha previst fer 6 entregues mensuals (una al mes) de gener a juny de 2018 de diferents tipus de fruites per poder-les oferir als nostres alumnes.

Aquest mes de gener ens han servit:

  • Pastanaga
  • Plàtan
  • Clementina
  • Pera conference

Els alumnes de Primària podran menjar la fruita que triïn cada dia desprès d’esmorzar, i als alumnes d’Infantil els hi oferim a la tarda (16:15h aprox.). Atès que els productes que es distribueixen són molt peribles és important consumir-los en els dies immediatament següents a la recepció, per tant oferirem la fruita i hortalisses fins a finalitzar les existències del mes.

Els tutors i tutores, mitjançant l’STT, aniran informant del tipus de fruita que ens serveixin cada mes.

Aquesta distribució de fruita anirà acompanyada de mesures educatives i de conscienciació dels hàbits de consum saludables que treballarem des del nostre projecte d’escola “Menjar sa és viure millor”.

És important potenciar entre els nostres alumnes la importància de menjar fruites i hortalisses, i per assegurar l’eficàcia del Pla us demanem la vostra col·laboració i suport a casa.

 

Caps d’Estudis d’Infantil i Primària


Xarxes socials: