·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Revalidem com a Escola Solidària

12-06-2019

Un any més la Jornada Solidària ha estat un èxit de participació. La comunitat educativa del Col·legi Santo Ángel, el dissabte passat, 8 de juny, es va bolcar en la diada. Els professors del centre i els alumnes de 4t d’ESO organitzant, els infants realitzant les activitats i les famílies gaudint de les exhibicions de patinatge, música i dansa. El pati del centre lluïa de festa, per tot arreu trobaves algú conegut i alguna opció per gaudir de la festa. S’oferia un gran ventall de jocs i activitats, a triar entre la tómbola, la gimcana, els tallers o els estands.

La recollida de llibres de segona mà i d’ulleres que hem estat organitzant aquestes darreres setmanes també han obtingut una gran resposta per part de les famílies. S’han pogut donar a Castelldefels Sàhara més de dues-centes, entre ulleres de sol i graduades. Des de l’entitat ens han agraït l’acció solidària i ens han deixat obertes les seves portes per tornar a cooperar en un futur pròxim.

Els diners recaptats, gràcies a totes els esdeveniments que han coordinat els alumnes de 4t d’ESO (Venda de llibres de Sant Jordi, Teatre i Dia Solidari) seran donats a  ASDIVI i NASCO el proper 14 de juny en la Nit Solidària i de Graduació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Sense vosaltres no hauria estat possible!


Xarxes socials: