·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Talent a les Aules

04-06-2018
Felicitats

El passat dimecres, dia 30 de maig, es van lliurar els premis del concurs Talent a les Aules on va resultar guardonat amb un 2n premi el projecte Hike de Nacho Lozano i Sergi García, alumnes de 1r de batxillerat de Ciències Socials del nostre centre.

Hike és una de negoci que es basa en la comercialització d'unes plaques que generen energia elèctrica mitjançant la trepitjada de les persones i que poden ser distribuïdes mitjançant la venda o el lloguer a zones on hi hagi una gran afluència de públic (aeroports, estacions de trens, espais públics…). L'energia produïda pot  ser emmagatzemada i utilitzada per la il·luminació de carrers, càrrega de dispositius mòbils…..

Com a premi, el Nacho i el Sergi viatjaran a Brussel·les els propers dies 9, 10 i 11 de juliol i tindran la possibilitat de visitar el Parlament europeu, centres d'emprenedoria, vivers d'empreses i seus d'empreses.

De les 264 idees presentades a l'inici han arribat 12 a la final, 6 de Gavà  i 6 de Viladecans. Entre els finalistes també estava el projecte B-Healt del Marco Cesena i Lucas Lobato de 2n de batxillerat de la nostra escola. B-Healt és una polsera intel·ligent que té com a funció enregistrar i donar informació de la temperatura corporal dels nadons i nens mitjançant un microxip i un sensor de temperatura; els pares poden tenir la informació a temps real a través d'una App connectada a la polsera que incorpora també altres prestacions.

Tots els finalistes participaran en un programa formatiu sobre emprenedoria impartit per la Salle Technova.

Moltes felicitats als nostres alumnes i a tots els participants per la feina feta!

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/final-talent-a-les-aules

 


Xarxes socials:


Arxius: