·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Tres alumnes 4t d'ESO obtenen el 3r Premi del Concurs "El menjar no es llença"

01-02-2019
Festa del Premi #elmenjarnoesllença al Cèntric Espai Cultural de El Prat de Llobregat

El passat diumenge, dia 27 de gener, al Cèntric Espai Cultural de El Prat de Llobregat va tenir lloc la Festa del Premi #elmenjarnoesllença. L'associació Espigoladors cada any convoca aquest concurs per tal de sensibilitzar i conscienciar petits i grans sobre la necessitat de lluitar contra el malbaratament d'aliments.

Alguns alumnes de 4t d'ESO van decidir participar en l'edició d'enguany i a una de les propostes, l'anomenada "Comunitat de Canoani” li han atorgat el 3r Premi. La idea guanyadora consistia en crear comunitats amb un hort propi i on es pogués compartir el menjar cuinat que sobrés. Per a aquest fi es col·locaria una nevera comuna a la porteria de l'edifici destinada a guardar les carmanyoles amb el menjar sobrer. Aquestes carmanyoles haurien de ser de vidre i anar acompanyades d'unes etiquetes. En aquestes etiquetes hi constaria la recepta amb data d'elaboració, els ingredients així com el mode d'elaboració, per tal d'evitar al·lèrgies, intoleràncies o altres trastorns relacionats amb l'alimentació. Quan es retornessin les carmanyoles netes a sobre de la nevera també es podrien posar adhesius amb agraïments o consells de millora.

Les alumnes de 4t d'ESO, Carla Amezcua, Noa Maldonado i Nicole Navarro junt amb les seves famílies van anar a la cerimònia d'entrega dels premis i van sentir-se molt satisfetes quan van descobrir que la seva idea va quedar en 3r lloc. Els van acompanyar altres alumnes de Cicle Superior i la Coordinadora Xènia Jorba. Els alumnes de 4t i de Cicle Superior que van participar i no van quedar finalistes van tenir un obsequi com a recompensa per haver col·laborat en la causa.

La comunitat educativa del Col·legi Santo Ángel se'n sent molt orgullosa i els agraeix a tots per haver participat en aquesta iniciativa. Enhorabona!

Mercè Ginés


Xarxes socials: